Werkwijze

Onze aanpak legt vooral de nadruk op de directe toepassing van nieuwe inzichten in jouw professionele en persoonlijke leven. We vertalen korte theoretische concepten direct naar praktische toepassingen in jouw dagelijkse realiteit.

Bij ons is leren een actieve ervaring, waarbij je kunt oefenen en groeien met de hulp van een professionele oefen-partner. Dit zorgt voor een onmiddellijke verankering van jouw vooruitgang in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Onze benadering omvat groepstrainingen die naadloos samengaan met individuele coaching en ondersteuning via intervisie. Dit wordt vaak aangeduid als ‘blended learning’, en het leidt tot een hoog leerrendement dat beklijft.

We werken vanuit de principes van kennen, kunnen, durven en willen doen. Dit stelt ons in staat om concrete resultaten te behalen en zichtbare gedragsverandering te bewerkstelligen. Jouw persoonlijk gedragsontwerp helpt je om kleine, ineffectieve gewoontes om te vormen tot effectieve, gewenste gewoontes. We definiëren duidelijke resultaten op individueel, team- en organisatieniveau om voortdurende vooruitgang te kunnen meten en bijsturen.”