succesvol bellen

Daadkrachtig aan de telefoon overkomen vind je lastig, de zinnen die je gebruikt zijn te lang en je neigt in herhaling te vallen. Je praat te zacht, te snel, te monotoon of juist te hard. Informatie mis je omdat je bezig bent met wat je moet zeggen en niet goed luistert. Aan het einde van een gesprek heb je het gevoel niet volledig te zijn of niet voldoende te hebben gevraagd.

Je wilt graag een telefoongesprek constructief kunnen openen en de klant verleiden met een aantrekkelijke aanleiding. Waarna je samen huidige en gewenste situatie onderzoekt en komt tot een positieve conclusie. Professioneel en zelfverzekerd overkomen tijdens zakelijke telefoongesprekken is je streven.

In dit programma leer je:

Het telefoongesprek krachtig te open door aantrekkelijke aanleidingen en pakkende doelen te formuleren waarmee je de klant kunt interesseren. Een passend voorstel te doen en bezwaren te zien als onderwerp van gesprek. Afstemmen en aansluiten bij de klant om verbinding te maken. Creëer je effectief ruimte voor een vervolggesprek.

Een ééndaagse training voor iedereen die zakelijk telefonisch contact heeft met klanten zoals verkopers, accountmanagers, salesmanagers, binnendienst medewerker, helpdeskmedewerkers en service desks.

Voor informatie bel 0031-65121356 of info@wortelboertrainingen.com