Over

Welkom! Wat leuk dat je belangstelling hebt voor Wortelboer Training & Coaching. Graag vertel ik je iets over mijn bedrijf. 

Communiceren doen we allemaal vrijwel altijd in ons dagelijkse leven. En toch lopen interacties niet altijd zoals je zou willen. Niet alleen in het werk maar ook in het dagelijks leven zijn we sterren in communiceren op verschillende planeten. Mijn interesse voor interacties, ontstaan in mijn werk als leidinggevende, heeft er toe geleid dat ik communicatietrainingen ontwikkel en verzorg voor organisaties werkzaam in diverse branches. Uitgangspunt om een training te ontwikkelen en te verzorgen is de bereidheid van organisatie en deelnemers om te ontwikkelen, bewustzijn te vergroten en gedrag te veranderen. 

Inmiddels zijn we meer dan 20 jaar actief in diverse markten met activiteiten als persoonlijke ontwikkeling, trainingen, coaching, intervisies en workshops. En vol trots zeg ik ‘wij’ omdat er samenwerkingsverbanden zijn ontstaan met andere trainers, coaches en acteurs. Professionals met eigen specialiteiten. Deze samenwerkingsverbanden zorgen ervoor dat we een uitgebreid aanbod hebben van trainings- en ontwikkelprogramma’s. 

Een aantal bijzondere ervaringen en veranderingen in mijn leven dragen bij aan persoonlijke ontwikkelprogramma’s waarbij we werken met persoonlijke voorkeurstijlen (HBDI), bewustwording (Stephen Covey en neurowetenschappen), bewustzijn (mindfulness en yoga) en stressreductie/vitaliteit (MBSR). Tijd nemen voor jezelf, je ontwikkeling en welzijn is wat ik iedereen van harte gun.

Je kunt onze programma’s volgen in Nederland, Spanje en Online. Graag vertel ik je over de mogelijkheden die er zijn.

Mooie groet,

Gea Wortelboer