Over

Beste bezoeker,

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor Wortelboer Training & Coaching. Graag vertel ik je iets over mijn bedrijf. 

Communiceren doen we allemaal vrijwel altijd in ons dagelijkse leven. En toch lopen interacties niet altijd zoals je zou willen. Niet alleen in het werk maar ook in het dagelijks leven zijn we sterren in communiceren op verschillende golflengtes. Mijn interesse voor interacties en mijn werkervaring als leidinggevende in zowel  detailhandel als  recruitment heeft er toe geleid dat ik communicatietrainingen ben gaan ontwikkelen en gaan verzorgen voor organisaties werkzaam in deze branches. Gaande weg werd dat uitgebreid naar organisaties in andere branches. Uitgangspunt om een training te ontwikkelen en te verzorgen is de bereidheid van de organisatie en deelnemers om te ontwikkelen, bewustzijn te vergroten en gedrag te veranderen. 

Inmiddels zijn we bijna 20 jaar actief in diverse markten met activiteiten als trainingen, coaching, intervisies en workshops. En vol trots zeg ik ‘wij’ omdat er samenwerkingsverbanden zijn ontstaan met andere trainers, coaches en acteurs. Professionals met eigen kwaliteiten en specialiteiten. Deze samenwerkingsverbanden zorgen ervoor dat we een uitgebreid aanbod hebben van trainings- en ontwikkelprogramma’s. 

Een aantal bijzondere ervaringen en veranderingen in mijn leven dragen bij aan persoonlijke ontwikkelprogramma’s waarbij we werken met persoonlijke voorkeurstijlen (HBDI), bewustwording (Stephen Covey en neurowetenschappen), bewustzijn (mindfulness en yoga) en stressreductie/vitaliteit (MBSR). Tijd nemen voor jezelf, je ontwikkeling en welzijn is wat ik iedereen van harte gun.

Je kunt onze programma’s volgen in Nederland en Spanje. Ik vertel je graag over de mogelijkheden die er zijn.

Mooie groet, Gea Wortelboer