Whole Brain Thinking (ken je denkstijl)

Cognitieve diversiteit is een gegeven. Wij hebben allemaal onze eigen manier van denken, communiceren, beslissingen nemen, leren en problemen oplossen. De één denkt in beeld en gebruikt metaforen. De ander denkt gedetailleerd en lost stap voor stap problemen op. En weer een ander is gericht op de relatie, harmonie en gevoel.

Kortom als mens zijn we uniek met onze unieke voorkeurstijlen.

Om interacties effectiever, soepeler en plezieriger te laten verlopen kunnen we ons vermogen om af te stemmen en aan te sluiten bij de ander en daarmee verbinding te maken inzetten. Het (her) kennen van cognitieve diversiteit zoals jouw persoonlijke voorkeurstijl en die van anderen is hierbij essentieel.

Whole Brain Thinking geeft je inzicht en maakt je bewust van jouw persoonlijk profiel. Het geeft je richting in hoe je communicatief kan afstemmen, aansluiten en verbinden in interacties. Jouw ‘seat’ bevat jouw profiel en ongekend veel tools die je daarbij ondersteunen. Bovendien is de HBDI®-app buitengewoon handig voor dagelijks gebruik en toepassing. Gebruik HBDI® in: communicatie, teamwork, problemen oplossen, besluiten nemen, carrièreontwikkeling, management ontwikkeling, creativiteit, onderwijzen, leren, sales en strategische planning.

Voor meer informatie gea@wortelboertrainingen.com of bel 0031-651261356