Gea Wortelboer

Toegewijd, verbindend en deskundig

Gea is een expert in het leggen van authentiek contact met mensen en geniet ervan wanneer deelnemers in beweging komen en ontdekken welke groei en verandering mogelijk is. Als professional heeft ze een scherp oog voor detail en weet ze trainingsprogramma’s perfect af te stemmen op de behoeften van de groep, wat resulteert in een hoog leerrendement. Haar vermogen om verbinding te maken wekt vertrouwen op bij deelnemers. Dit vertrouwen creëert een veilige leeromgeving waarin kwetsbaarheid en eerlijkheid de ruimte krijgen om aan persoonlijke groei te werken.

Met gepassioneerde toewijding blijft Gea zichzelf vernieuwen en verbeteren. Ze staat open voor ideeën van anderen en is altijd op zoek naar manieren om haar aanpak te verfijnen. Als coach heeft ze de vaardigheid om diepgaande inzichten te verschaffen, bewustzijn te vergroten en je te motiveren om belemmerende patronen los te laten en effectievere patronen te ontwikkelen en vast te houden.

Expertisegebieden:

Gea’s deskundigheid strekt zich uit tot diverse domeinen, waaronder leiderschap, communicatie, sales, human resource management (HRM), zelfsturende teams, mindfulness, stressreductie en persoonlijke effectiviteit. Haar brede ervaring maakt haar een waardevolle gids op het pad van persoonlijke en professionele groei.