Coaching

 Progressiegericht coachen is gericht op mogelijkheden en oplossingen, niet op problemen en oorzaken. Het is een pragmatische en stimulerende wijze om doelen te bereiken. Als uitgangspunt nemen we de huidige situatie en de focus ligt op de gewenste situatie.

De basisgedachte van progressiegericht coachen is: doe meer van wat werkt en als niet werkt, stop daar dan mee. Geen enkel probleem is continue aanwezig. Het is niet nodig om oorzaken te kennen om het probleem op te lossen.

Progressiegericht coachen is respectvol en geduldig. Het gaat om kleine stappen naar een langdurig resultaat. Het stimuleert en motiveert het zoeken naar mogelijkheden en kansen. De coach heeft een begeleidende rol. Resultaat is haalbaar is 4 tot 6 gesprekken.

Voor wie

Het belangrijkste is dat coaching individueel afgestemd is op de ontwikkel en groei behoeften van elke persoon. Coaching is een waardevol hulpmiddel om de persoonlijke doelen te bereiken.

 1. Ontwikkeling & groei: Coaching is nuttig voor mensen die persoonlijke groei, zelfverbetering en het bereiken van doelen willen bevorderen. Dit kunnen professionals, studenten, ondernemers, leidinggevenden of mensen die een positieve verandering in hun leven willen aanbrengen, zijn.

 2. Loopbaancoaching: Mensen die worstelen met loopbaankeuzes, carrièregroei of werkgerelateerde uitdagingen kunnen baat hebben bij loopbaancoaching. Een loopbaancoach kan helpen bij het identificeren van sterke punten, het verkennen van loopbaanmogelijkheden, het stellen van doelen en het ontwikkelen van strategieën om carrièresucces te bereiken.

 3. Leiderschapscoaching: Leiders en managers kunnen profiteren van coaching om hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, effectiever te communiceren, teamprestaties te verbeteren, stress te beheersen en een evenwichtige werk-privéverhouding te bereiken.

Tarieven 
E-mail coachen:
€ 25 per sessie
Online coachen:
€ 55 per half uur
Persoonlijk coachen:
€ 135 per coachgesprek van een uur

Voordelen e-mail, chat of telefonisch coachen

 • Zuiver luisteren en lezen
 • Je hoeft de deur niet uit
 • Geen reistijd en reiskosten
 • Eigen vertrouwde omgeving
 • Op korte termijn aan te vragen en in te plannen
 • Lage tarieven
 • Indien gewenst anoniem
 • Geen afleiding door omgeving leidt tot effectiever luisteren

Voor meer informatie mail info@wortelboertrainingen.com of bel 0031 651261356