Reviews

Leidinggevende BAS world: Een intensief coach traject, vanaf het eerste moment een klik en 100% vertrouwen. Nieuwe inzichten gekregen, nieuwe vaardigheden geleerd en de bekende “oh ja’ momenten. Als ik terug kijk waar ik vandaan kom, trots waar ik nu sta en erg blij met de professionele hulp die ik van je heb mogen krijgen!

Lead Engineer WEPRO: Nogmaals bedankt voor je coaching. Bij deze mijn review: Ik ben bij Gea een persoonlijk online coachingstraject aangegaan om meer grip te krijgen op mijn werkzaamheden als beginnend projectmanager. Dankzij haar ervaring, inlevingsvermogen en voorbeelden kon zij mij direct nieuwe inzichten geven die me verder helpen. We behandelden thema`s als: mijn eigen karakter en communicatie stijl in verhouding met anderen, situationeel leiderschap, verandermanagement, stressbeheersing en teambuilding. Bedankt Gea voor de fijne, open en leerzame gesprekken, hier kan ik mee vooruit!

Teamleader Vanderlande: De training is bijzonder leerzaam en vooral praktisch. De gespreksoefeningen met Fred zijn positief confronterend. Je ervaart direct wat je kunt verbeteren en leer je ook toe te passen. Mijn communicatie is effectiever en ik ben niet meer bang voor conflicten. De trainster en acteur zijn zeer professioneel.

HR medewerker Kinderopvang: Mijn leerdoel was dat ik mezelf beter kan uitdrukken en anderen kan aanspreken op hun gedrag. Ik weet nu wat ik kan zeggen en welk effect dat heeft. Ook lukt het me om mijn collega’s te vertellen wat ze wel en niet moeten doen zonder dat zij zich aangevallen voelen.

Medewerker Technische Groothandel: Als introvert persoon heb ik moeite om anderen te overtuigen en invloed uit te oefenen. Door de training heb ik geleerd hoe ik dat kan doen op een manier die bij mij past. De theorie helpt om het te begrijpen en door het oefenen met Fred kan ik de modellen die ik heb geleerd toepassen in mijn gesprekken.

T. van Horst, Teamleider: Voor de training heb ik tegen Gea gezegd dat ik het oefenen met de acteur niet zag zitten. Dat is een rollenspel en geen werkelijkheid, dacht ik. Nou ik had het mis. Het beste van de training waren de gesprekken oefenen. Daar heb ik heel veel van geleerd. Het was spannend maar met de goede begeleiding van trainster en acteur was het heel natuurlijk en leer je in korte tijd wat de impact is van jezelf in je gesprekken en hoe je dat kunt beïnvloeden.

Secretariaat medewerkster RUG: In mijn nieuwe functie moet ik overtuigen, besluiten nemen en meer invloed uitoefenen. Iets wat ik heel moeilijk vind. Van de trainers heb ik geleerd hoe ik dat het beste kan doen en ook authentiek kan blijven. Het oefenen met de theorie was niet altijd makkelijk maar ik voel me nu veel zekerder in mijn werk. Deze trainingen hebben me geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en daardoor lukt het overtuigen en invloed hebben ook veel beter.

Hoofd Emballage Technische Groothandel: Toen mijn leidinggevende zei dat ik naar deze training moest gaan vond ik dat eigenlijk niet nodig. Maar nu weet ik dat het juist hard nodig had. Ik heb geleerd hoe ik beter met anderen kan communiceren, ook over lastige dingen. Ik stuur 15 jongens aan en ook zij vinden dat het nu veel beter gaat. Ik ben duidelijker in wat er moet gebeuren en ik durf de jongens nu ook aan te spreken als ze iets niet goed doen. En ik weet dat de manier waarop ik iets zeg heel bepalend is voor hoe dat overkomt op de ander. Door de goede begeleiding van de trainers is het oefenen niet eng maar juist leerzaam. Ik kan de training aan iedereen aanraden.

LG Bibliotheek Bollenstreek: Als leidinggevende van de front en backoffice heb ik met veel verschillende mensen te maken. En het is niet altijd makkelijk om iedereen op de juiste manier aan te spreken. De trainingen van Wortelboer hebben mij geholpen om bij iedereen te kunnen aansluiten waardoor de communicatie soepeler gaat en er minder irritaties en frustraties zijn. Doordat ik nu zekerder over kom lukt het me om anderen sneller te overtuigen. Ook het nemen van besluiten tijdens de vergaderingen gaat veel beter en de vergaderingen zijn nu ook een stuk korter. Daarnaast voel ik mij tijdens de MT’s ook veel zelfverzekerder en dat maakt dat ik veel meer durf in te brengen. De trainers begeleiden de training op een deskundige manier, het is ongedwongen maar tegelijkertijd wordt je wel uitgedaagd om uit je comfortzone te gaan. De gespreksoefeningen waren spannend maar super leerzaam.